Perämoottorin varaosat

Meiltä löydät laadukkaan valikoiman perämoottorin varaosia. Palvelemme mielellämme veneilijöitä, harrastekalastajia, mökkeilijöitä ja muita pienten veneiden omistajia perämoottoreihin liittyvissä tarpeissa. Hyvän maahantuonti- ja yhteistyöverkostomme ansiosta erilaisten perämoottorin varaosien saatavuus on hyvä ja hinnat kilpailukykyisiä.

Parsun varaosat Meguro

Laadukkaat ja edulliset perämoottorin varaosat Parsunilta

Ensisijainen tuotemerkkimme perämoottoreissa on Parsun, jonka tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja kuluttajaystävälliset hinnat. Parsun-merkin perämoottorin varaosat ovat monikäyttöisiä, sillä ne ovat yhteensopivia myös Yamahan (Nelitahti 2,5 - 60hv) perämoottoreiden kanssa. Parsun-varaosat ovat hinnoiltaan Yamahaan verrattuna edullisempia, mutta silti korkealaatuisia. Merkki onkin tunnettu hinta-laatusuhteeltaan hyvistä perämoottoreista, jotka menestyvät tuotetesteissä myös kalliimpien perämoottoreiden rinnalla.

Valikoimaamme kuuluu lisäksi saman valmistajan tuotemerkki SeaKing ja pienemmissä määrin edustamme myös tuotemerkkejä Hyundai, Tohatsu 9.8hv sekä Mercury 9.8 ja 60hv.

Laaja valikoima perämoottorin varaosia

Meguron tuotevalikoimasta löydät perämoottorin varaosat monenlaiseen huoltotarpeeseen:

  • Jokavuotisiin huoltoihin tarvittavat osat kuten sytytystulpat, vesipumpun osat, öljysuodattimet ja polttoainesuodattimet
  • Kulutusosat kuten vesipumpun impelleri
  • Rikkoutuessa vaihdettavat osat kuten vetolaitteet, vaihteiston osat sekä potkurit.

Yleisiä korjaamisen kohteita perämoottoreissa esimerkiksi kiveen ajamisen jälkeen ovat vetolaitteet, vaihteiston osat sekä potkurit. Jos jokin perämoottorisi osa on siis särkynyt vaikkapa karille ajamisen seurauksena, pystymme tarjoamaan korvaavia osia kilpailukykyiseen hintaan.

Perämoottorin huoltaminen kannattaa

Ahkerassa käytössä oleva perämoottori tarvitsee säännöllistä huoltoa vähintään kerran veneilykaudessa. Yleensä huolto suoritetaan syksyllä ennen kuin vene laitetaan talviteloille.

Huoltamaton perämoottori voi särkyä jo lyhyessäkin säilytysajassa, mikäli etanolipitoinen bensiini kuivuu polttoainejärjestelmään. Lisäksi on vaurioitumisvaara, jos vaihteistoon on päässyt vettä ja jäähdytysjärjestelmään ei ole tehty tarvittavia toimenpiteitä. Veden jäätyminen vaurioittaa osia sekä meriveden suola tukkii kanavistoa kiteytyessään ja syövyttää osia. Säännöllinen huolto pidentää perämoottorin käyttöikää, lisää sen luotettavuutta ja vähentää polttoaineen kulutusta. Hyvin pidetty perämoottori on toimiva ja taloudellinen, joten sitä kannattaa ylläpitää vaihtamalla osia aina tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset perämoottorin varaosia, kysy rohkeasti lisää tuotteistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon 045 8907 977. Jos olemme hetkellisesti liian kiireisiä vastataksemme puhelimeen, voit myös lähettää tekstiviestin tai WhatsApp-viestin. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen -.