Me Megurolla olemme valinneet myyntiimme edulliset ja laadukkaat Parsun perämoottorit.

Parsun valmistaa hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä perämoottoreita, jotka on tehty nimenomaisesti käyttöä varten. Parsun perämoottorit ovatkin hyvä osoitus siitä, että hyvän ei aina tarvitse olla kallista (tai ainakaan ylihinnoiteltua!). Perämoottorit ovat saaneet kehuja myös kansainvälisissä arvosteluissa.

Valikoimaamme kuuluu kaiken kokoisia perämoottoreita aina pienimmästä 2,5 hevosvoimaisesta 4-tahtiperämoottorista aina 50/60 hevosvoiman kuningasmalliin. Perämoottorit edustavat markkinoiden kärkiluokkaa.

Ota yhteyttä meihin

Me olemme asiantunteva ja palveleva perämoottorien jälleenmyyjä, jolta saat myös tarvitsemasi varaosat. Kun sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteisiin tai palveluihimme liittyen, ota yhteyttä »


Parsun 2,6 hv 4-tahtiperämoottori

Pienin perämoottorimallimme, jota on kevyt ja kätevä käyttää. Kiinteään polttoainesäilöön mahtuu 1,2 l polttoainetta. Kaksi vaihdetta: vapaa ja eteen. Lue lisää »

Parsun 4/5 hv 4-tahtiperämoottori

Kevyt perämoottori, jonka edistyksellinen TCI-sytytysjärjestelmä helpottaa käynnistämistä. Suosittu malli myös purjeveneissä. Moottorista löytyy kallistuksen säätö matalan veden ajoon. Kiinteän polttoainesäiliön koko on 1,3 l ja se sijaitsee yläkannen alla. Voidaan täydentää myös ulkoisella 12 l tankilla. Lue lisää »

Parsun 5/6 hv 4-tahtiperämoottori

Laadukas perämoottori, jonka suuri kantokahva takaa helpon ja mukavan käsiteltävyyden. Suosittu erityisesti purjeveneissä. Perämottorissa on 12V 6A latauskela sähkövirralle sekä kolme öljyvuotovapaata säilytysasentoa. Ylimääräinen polttoainepumppu moottorikannen alla mahdollistaa nopeamman käynnistyksen. Moottorista löytyy myös kallisuksen säätö matalan veden ajoon. Kiinteää 1,3 l polttoainesäiliötä voidaan täydentää myös ulkoisella 12 l tankilla. Lue lisää »

Parsun 9.8 hv 4-tahtiperämoottori

Tämän tärinävaimennetun ja nopeasti käynnistyvän perämoottorin toimitukseen sisältyy vakiona myös 12 litrainen, ulkoinen polttoainesäiliö. Kuten monissa muissakin Parsun perämoottorimalleissamme, myös tästä löytyy matalan veden ajoasento, jonka 5 eri kallistusvaihetta auttavat välttämään pohjakosketuksia. Lue lisää »

Parsun 15 hv 4-tahtiperämoottori

Tätä laadukasta perämoottoria on saatavana joko manuaalisella käynnistyksellä, sähköstartilla tai kaukosäätimellä. Toimitukseen kuuluu vakiona 24 l ulkoinen polttoainesäiliö. Kaukosäädettäviin malleihin kuuluu lisäksi kaukosäädin ja avain sekä 2,5 m kaasu- ja vaihdevaijeri. Matalan veden ajoa varten moottorissa on 4 kallistusvaihetta. Saatavana myös elektronisella polttoaineen ruiskutuksella (EFI). Lue lisää »

Parsun 15/20 hv 4-tahtiperämoottori

Myös tämä Parsun perämoottori on saatavana joko manuaalisella käynnistyksellä tai, sähköstartilla tai kaukosäätimellä. Toimitukseen kuuluu 24 l ulkoinen polttoainesäiliö. Kaukosäädettäviin malleihin kuuluu lisäksi kaukosäädin ja avain sekä 2,5 m kaasu- ja vaihdevaijeri. Moottorissa on myös matalan veden ajotoiminto. Saatavana myös elektronisella polttoaineen ruiskutuksella (EFI). Lue lisää »

Parsun 40 hv 4-tahtiperämoottori

Uuden ajan älykkyyttä! Tässä perämoottorissa yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja verrattain alhainen polttoaineen kulutus. Perämoottorin sydän on sen ohjausyksikkö (ECU), joka tulkitsee perämoottorin anturien välittämiä ​​tietoja, jotta moottori toimii jatkuvasti optimaalisesti. Anturien moottorinohjausyksikkö määrittää tarkan polttoainemäärän. Järjestelmä laskee myös optimaalisen käynnistykseen tarvittavan ilma- ja polttoaineseossuhteen. Lue lisää »

Parsun 50/60 hv 4-tahtiperämoottori

Parsun 50/60 hv 4-tahtiperämoottori on paitsi tehokas, myös erittäin hiljainen. Tämä hiiljainen, mutta erittäin tehokas perämoottori on suosittu mm. kalastusaluksissa ja älykkään ohjauksen ansiosta se kuluttaa vain vähän polttoainetta. Laitteen lukuisat anturit ja automaattiset toiminnot varmistavat, että moottori toimii optimaalisesti kaikissa olosuhteissa eikä esimerkiksi ylikuumene. Kun haluat kaikkein parasta, kannattaa ehdottomasti tutustua lähemin juuri tähän perämoottoriin. Lue lisää »

Tarvitsetko perämoottorisi pitkällä vai lyhyellä rikillä?

Perämoottorien pituudet on vakioitu peruspituuksiin, jotka on helppo mitata itse tai tarkastaa venevalmistajalta. Kaikki Parsun perämoottorit ovat pääsääntöisesti saatavilla sekä lyhyellä että pitkällä rikipituudella:

  • Lyhyt riki (S) tarkoittaa, että moottori soveltuu peräpeiliin, jonka korkeus on noin 15 tuumaa (38 cm) moottorikiinnikkeen yläosasta veneen pohjaan.
  • Pitkä riki (L) tarkoittaa, että moottori soveltuu peräpeiliin, jonka korkeus on noin 20 tuumaa (51 cm).

Venevalmistajalta löytyy yleensä maininta, sopiiko veneeseen lyhyt (S) vai pitkä (L) riki ja tämä kannattaa tarkistaa etukäteen. Toki myös me autamme mielellämme selvittelyssä.